Кемпер 1

Hymer C-622 CL

Места за нощувка:  4+2
Места за пътуване:  4+2
Дължина/Височина/Ширина:
6.15 / 3.00 / 2.35 м
Двигател:
Дизел 2.2 / 130 к.с.
Общо допустимо тегло:
3500 кг.
Разход гориво:
10/11 л.

Кемперът е оборудван с: климатик към двигателя, баня с душкабина, химическа тоалетна, хладилник с камера на газ, 12 V, 220 V, 3 котлона на газ, включена газ за целия наемен период, тента, стойка за 3 велосипеда, соларна система, USB изходи, ел. стъпало, вентилатор на централния люк, резервоар за чиста вода – 100 л, резервоар за мръсна вода – 100 л, централно отопление, газов бойлер, кухня с дълбока мивка, щори, сенници и комарници на всички прозорци и капандури + вътрешни термо щори на кабината, голяма маса с 4 удобни стола, метла и лопатка за почистване, закачалки. AIR BAG, темпомат, ABS, мулти функционален волан с регулиране, камера за заден ход.
Всичко изброено, както и провеждането на инструктаж, е включено в цената!

Кемпер 2

Hymer Hymer_Exsis i-522

Места за нощувка:  4
Места за пътуване:  4
Дължина/Височина/Ширина:
6.15 / 2.77 / 2.14 м
Двигател:
Дизел 2.2 / 130 к.с.
Общо допустимо тегло:
3500 кг.
Разход гориво:
10/11 л.

Кемперът е оборудван с: климатик към двигателя, баня, химическа тоалетна, хладилник, три котлона на газ, включена газ за целия наемен период, тента, стойка за 3 велосипеда, соларна система, голяма маса с 4 удобни стола, метла и лопатка за почистване, закачалки и много други. Всичко изброено, както и провеждането на инструктаж, е включено в цената!

ВАЖНО

  • Гаранционен депозит: при наемане на кемпер, клиентът остава гаранционен депозит в размер на 800 лв., който се възстановява изцяло при завръщане, когато: няма щети, повреди и липси по кемпера и оборудването му; кемперът се освободи в определеното време и място, зареден с гориво, с почистена тоалетна касета.
  • Място за оглед и наемане: гр. София. Точното място се определя с предварителна уговорка между наемодателя и наемателя.
  • Такса почистване: 90 лв. Приспада се от гаранционния депозит, след края на наемния период.

ШОФЬОРИ ИМАЩИ ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАТ КЕМПЕРИТЕ:
трябва да са навършили 25 години, да притежават от поне 5 години валидна шофьорска книжка от категория “В”, котролен талон към нея и валидна, за минимум 6 месеца лична карта.