- за нас -
Имаме удоволствието да ви приветстваме с „добре дошли“ в нашия специализиран сайт за отдаване на кемпери под наем sunnycamper.com!

Работим за Вас с огромна отдаденост и отношение към детайла. За нас кемперите не са просто бизнес а една нестихваща емоция и страст, които се стараем да предадем и на Вас - нашите клиенти и приятели! От нас ще получите разбиране, съдействие и индивидуален подход за реализиране на желаната от Вас ваканция.

Това, което ви предлагаме е уюта и комфорта на дома, само че на колела и там, където вие пожелаете - високо в прохладната планина или на брега на морето, точно пред вълните. Там, където сърцето Ви ще бъде щастливо, там където просто искате да избягате от света за малко, там където ще заспивате спокойни и ще се събуждате с усмивка!

Подарете си освежаване и презареждане, като се откъснете от обичайния си ритъм. Хванете мечтите си за ръце, направете ги реални преживявания и ги превърнете в незабравими и вдъхновяващи спомени!

Пожелаваме ви безгрижни, усмихнати и слънчеви дни по време на вашата Съни Кемпер-ова ваканция!

- вземете кемпер още сега -

защо да наемете кемпер от нас

Всички нужни удобства

Направете своя избор още сега, свържете се с нас за да уточним повода за наемане и необходимостта от всички удобства за едно пълноценно...

Предоставяме Ви спокойствие

Нашите кемпери предоставят пълно оборудване и уреди за една прекрасна почивка сред природата. – провеждане на инструктаж за използването на...

За семейство и приятели

Отдайте се на релаксираща почивка на море или планина в компанията на любимото семейство и приятели. На борда има място за всички.

Възможност за дълги пътувания

Всички кемпери са снабдени със застраховка, годишен винетен стикер и зелена карта за пътуване в цяла европа.